Rendeljen házhoz, s élvezze otthonában a Villa Rosa fogásainak különleges ízvilágát!

2020. április 9. - 14:16 | Régió

A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart. Konyhánk szinte úgy pörög, mint rég, miközben felszolgálóink futárként járják a város utcáit és mosolyt, forró ebédet, vacsorát visznek vendégeinknek. 

Rendeljen házhoz, s élvezze otthonában a Villa Rosa fogásainak különleges ízvilágát!

Szakácsaink egy része azon dolgozik, hogy a Villa Rosa jól ismert ízeit varázsolja az otthonokba. Naponta megújuló ajánlatunkban szerepelnek olyan kedvencek, mint a Villa Rosa krémes, képviselőfánk, steak, marhapofa, házi lepények, lángos, de rendelhető bográcsgulyás, pacalpörkölt és ropogós sült csülök is.

Természetesen gondolunk a vegetariánusokra és a könnyebb ételek, friss saláták kedvelőire is. Az ételeken kívül frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket is kiszállítunk, hogy segítsünk gondoskodni a vitaminbevitelről.

Napi ajánlatunk már az előző este megjelenik Facebook-oldalunkon.

Azok a szakácsaink, akik épp nem az étteremben főznek, a frontvonalban dolgoznak, hogy minden nap finom ételekkel töltsék meg a termelésben dolgozók tányérját. Hiszen az élelmiszeripar nem állhat le, az élelemre a válsághelyzetben is szükség van.

Az éttermet közben felújítjuk, sor kerül olyan munkálatokra, amelyek a napi nyitvatartás miatt eddig eltolódtak és készülünk az újranyitásra.

Ha megéheztél, hívj bennünket a jól ismert 031/5902770-es számon, egyeztetünk a rendeléssel kapcsolatban, segítünk dönteni és rövid időn belül küszöbödre varázsolunk egy cseppnyi csomagolt Villa Rosas élményt!

A rendeléseket minden nap 11:00-tól 18:00-ig házhoz szállítjuk, Dunaszerdahelyen belül díjmentesen.

A fizetés már kártyával is lehetséges, így is próbáljuk biztonságosabbá tenni a rendelést.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk, Villa Rosa