Rendőrségi akció: kábítószer, készpénz, fegyverek kerültek elő a drogdílerektől (FOTÓK, VIDEÓ)

2020. május 7. - 13:28 | Régió

A rendőrség múlt év óta intenzíven dolgozott egy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény felderítésén, amelynek most lett meg az eredménye.

Rendőrségi akció: kábítószer, készpénz, fegyverek kerültek elő a drogdílerektől (FOTÓK, VIDEÓ)
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A rendőrség kedden összesen két házkutatást végzett el a Malacky-i járásban, egyet Pozsonyban, egyet pedig a Skalicai járásban. Ezen kívül három járművet is átkutattak.

A razziák során ismeretlen anyagot, 2400 euró készpénzt, lőfegyvereket és több mobiltelefont foglaltak le. A laborvizsgálatok szerint a gyanúsítottaknál metamfetamint találtak, a lefoglalt mennyiség pedig legalább 32 egyszeri adag előállítására lett volna elegendő.

A rendőrség tudatmódosító szerek tiltott előállításával, birtoklásával és terjesztésével gyanúsított meg egy 35 és egy 39 éves férfit, valamint egy 32 éves nőt. Amennyiben bűnösségük beigazolódik, a 39 éves férfit 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik, míg a másik két gyanúsítottat 3-10 év börtön fenyegeti.

A rendőrség továbbá tiltott fegyverkezés ügyében is eljárást indított, a nyomozó indítványozta a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.


-para-