Repülő Szent Gumikoronával támadunk az ezeréves határokon!

Csehszlovák Kém | 2016. június 1. - 17:00 | Vélemény

Repülő gumikoronát - más vélemények szerint seggkúp formájú - gumiizét sikerült legyártania egy szlovmagy vállalkozónak, amelyről Cziprusz Zoltán MKP pártlistás, VIA NOVA alelnök-stratéga, számolt be Facebook oldalán a minap. A máskor oly éber JobbikHVIMBetyársereg még alszik, úgy tűnik a máskor magyarellenesnek tartott gúnyolódó korona-ábrázolás miatt beígért lincselés most elmarad?

Repülő Szent Gumikoronával támadunk az ezeréves határokon!
Fotók: Facebook

Soha ennyire még nem tette magát nevetségessé az irredenta szlovmagy szélsőjobb, amely a viccben sokszor megénekelt albán légvédelemhez hasonlítható leginkább. A jelenlegi magyarországi államhatárokkal felettébb érdekes viszonyt ápoló MKP-s fiatal szervezet alelnöke egy olyan alkotást osztott meg, amely láttán nincs az a román, szerb vagy szlovák határőr, aki ne esne ki nevetve az őrtoronyból! Ennyire könnyűnek még nem ígérkezett az “ezeréves” és “elszakított” területek visszaszerzése, gumikacsának álcázott, repülő gumikoronával támadjuk meg a kisantant rekeszizmait!

Próbáljuk feldolgozni a látvány már a hétvége óta, nem könnyű. A mesterterv egy szlovákiai magyar vállalkozó, bizonyos Mede Ferenc agyából pattant ki, sőt, még fizetett is érte. Noha bizonyos körökben - ahogy Mohameddel sem lehet akárkinek viccelni - a magyar nemzeti ereklyéknek kiemelt helye van a polcon és a nemzeti panteonban, a szlovmagy vállalkozó kivitte a munkát a magyar emberektől, a csehországi Brnoba, ahol morva iparosok fröccsöntettek valami olyasmit, amit a legendás falusi napokon látsz a vattacukorárus és a dodzsempálya között lebegni. A tökéletes tárgy.

A Fülek várát "uraló" nemzeti giccs

A külcsín végső formáját “értő” kezekbe, a magyarországi politikai okkultizmus egyik legendás alakjára, Pap Gábor művészettörténészre bízta a szlovmagy vállalkozó. Pap az elmúlt években nagyot ment alternatív Szent Korona kutatásaival, elméleteivel, ennek egyik kétség kívül legendás terméke István koronájának elektromos műszerként történő magyarázata, amely a (ferde) kereszt segítségével gyűjti be az égi jeleket, ez utóbbi szándékosan elferdített vallási szimbólum antennaként szolgál a koronán.

Ez az igazi bravúr: a futóbolond mélymagyar sarlatán így a Szent Koronát gyakorlatilag egy adó-vevőként mutatja be, most pedig sikerült neki egy amorf fej és láb nélküli gumikacsává alakítania - miközben pont ő és elvbarátai védik a kegytárgyat a kigúnyolástól.

És itt álljunk meg egy pillanatra mert nem értem: hol késik a Jobbik közleménye a repülő gumikorona kapcsán? Ki ne emlékezne rá, mekkora hisztit csaptak mélymagyarjaink legutóbb a Szent Korona baseball sapkás ábrázolása alkalmából? Büntetőeljárást szerettek volna indítani “nemzeti jelképünk nevetségessé tétele miatt”! Hasonlóan háborgott a Hatvannégy Vármegy Mozgalom is nyilatkozatában, amely szerintük a “keresztény kultúrkör és a magyar nemzet ellen indított” egy sportkiegészítőket forgalmazó bolthálózat. Vajon a HVIM még nem látta repülő gumikoronát, vagy ez a hibátlan alkotás megfelel elvárásaiknak?

Mert azért azt még remélem itt a cikk alatt Dobay Gergely, HVIM Felvidék szervező is elismeri: ez a Szent Korona végű anál-stömpli a nemzeti értékek gyalázása, nem a dub-step himnusz vagy a bézbólsapkás Szent Korona!

De ha esetleg most arra számítanál, hogy a Magyar Művészeti Akadémia, esetleg személyesen maga Fekete György fog tiltakozni a Magyar Időkben kolumnás írással, akkor is tévedsz! Az MMA ugyanis MMA-életműdíjat adott át nemrég az egyébként Magyar Örökség díjat is korábban átvevő Pap Gábor művészettörténésznek! Ez nem vicc, komoly! Hiába, aki érti a szakmáját, az olyan meta-alkotásokra is képes, mint Pap, aki a repülő gumikoronán szintetizálta a római katolikus pápa által küldött koronázási kegytárgyat és a hátrafelé nyilazó pogány magyar seregeket, bravúros munka!

Isten irgalmazzon ezek után a szomszédos népeknek, ugyanis a vállalkozó tervei között szerepel, hogy a ballonnal bejárja a történelmi Magyarország határát, illetve azokat a helyeket, ahol a Szent Koronát őrizék. Elképesztő, hogy hol tart már a technika, és csak bízni lehet abban, hogy a románok nem készítik el a Lupus Ballont a Szent Korona Ballon esetleges román légtérsértését megelőzve! Csehszlovákia, Jugoszlávia és Románia kapitulálására egyelőre tehát még várni kell, de azért egy biztos: ha ilyen gyalázatos módon tudunk bánni a Szent Korona örökségével, akkor talán jobb lesz, ha most azonnal leszálltjuk a Dunán Pozsonyba és odaadjuk a szlovákoknak. Ők is legalább ennyire megérdemlik, de legalább kevésbé fájna.