Rettegésben tartotta a nőket a parkolók fantomja!

2023. november 20. - 15:25 | Régió

A nagyszombati rendőrök őrizetbe vették és eljárást indítottak a 48 éves nyitrai járásbeli férfi ellen, aki az utóbbi időben a Galántai járásban tartózkodott.

Rettegésben tartotta a nőket a parkolók fantomja!
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A rendőrség tájékoztatása szerint a többszörös visszaeső bűnöző szerdán, a kora esti órákban kiszemelt egy női sofőrt aki a nagyszombati bevásárlóközpont parkolójában épp szállt be az autójába. A férfi kinyitotta az autó ajtóját és fegyvert szegezett a nőre. A rémült asszony azonnal kiszállt az autóból és elfutott.

A férfi fél órával később ismét akcióba lépett: ezúttal egy autó hátsó ajtóját nyitotta ki, amelynek sofőrje épp ki akart hajtani a parkolóházból. Az autóban két kisgyerek is volt.

Az elvetemült fazon a nőre fogta a fegyverét, és arra utasította, hogy vigye el Szeredre. A nő félelmében engedelmeskedett a férfinek. Út közben elvette a nő pénztárcáját, a bankkártyájával később négyszer is fizetett.

A rendőrök a kamerafelvételek és a szemtanúk segítségével rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették a férfit. Mint kiderült, a fegyvernek látszó tárgyat a játéküzletben vette, mindent bevallott a rendőröknek.

A férfi vizsgálati fogságba került az ilavai börtönbe. Mivel többszörösen visszaeső bűnözőről van szó, akár 10 évre is rács mögé kerülhet.


(parameter)

Címkék: parkoló, bűnöző