Riadóztatták a fél várost egy férfi miatt, aki öngyilkos akart lenni, de végül lefeküdt aludni

2021. augusztus 11. - 08:10 | Régió

Mintegy hat órán át tartott a rendőrség, a rendőrségi tárgyaló, a kommandósok, illetve a tűzoltók és a mentők akciója Trencsén legnagyobb, déli lakótelepén.

Riadóztatták a fél várost egy férfi miatt, aki öngyilkos akart lenni, de végül lefeküdt aludni
Forrás: Joj TV

A Joj TV riportja szerint este fél tizenegykor érkezett a bejelentés a segélyhívóra, miszerint az egyik lakóházban élő férfi családjának bejelentette, hogy meg fogja ölni magát, bezárkózott a szobába és mindenkit elküldött onnan.

Az egyik szomszéd arról számolt be, hogy a férfi felesége és lánya tartózkodott vele otthon, de az apa nem volt hajlandó kijönni a szobából. Több alkalommal is odament a nyitott ablakhoz.

A helyszínen voltak a tűzoltók, a mentők, a rendőrök, egy tárgyaló és a kommandósok is, de senki unszolására nem volt hajlandó kimenni a szobából.

Hajnali kettőkor erre bejelentette, hogy elmegy aludni, mert korán reggel kelnie kell, munkába megy. A rendőrök úgy döntöttek, tovább várnak. Hajnali fél ötkor a férfi épp elhagyta volna a lakását, hogy munkába menjen, amikor a rendőrök feltartóztatták, majd átadták őt a mentőknek.

Alena Krčová mentőszolgálati szóvivő közölte, hogy mintegy öt óra ottlét után vitték el a mentősök a férfit kórházba. A rendőrség az ügy érzékenységére hivatkozva nem nyilatkozott.

(Noviny.sk)