Rohantak, óévet búcsúztattak, dobogón álltak a Bősi Futóklub tagjai

2021. december 18. - 19:50 | Sport

Szlovákiában a koronavírus-járvány harmadik hulláma ismét padlóra küldte a futóversenyek szervezőit, 2020-hoz hasonlóan idén is elmaradtak a hagyományos Mikulás-, Karácsonyi- és Szilveszteri futások.

Rohantak, óévet búcsúztattak, dobogón álltak a Bősi Futóklub tagjai

Magyarországon viszont továbbra is zajlanak a futók és kocogók téli rendezvényei. Ezeken rendszeresen rajthoz állnak, mi több, korosztályukban a legjobbak közé tartoznak az agilis Bősi Futóklub tagjai.

A Duna-parti várost hatan (felvételünkön) képviselték Győrben a HORN Karácsonyi Rohanás XXV. felvonásán, melyen mindannyian dobogós helyezést produkáltak! A 4 kilométeres távon Sándor Éva elsőséget szerzett, Király Zsuzsa, Horváth Erik és Gróf Erika pedig a második helyen végzett korosztályában. Tizenkét kilométeren Király Mátyás első, Tomáš Gašparík második helyezettként került a versenykrónikába.

Szombaton, december 18-án Tatabányán jártak a bősiek. A XXII. Sprint Óév Futáson 6 kilométeren versenyeztek, búcsúztatták a végéhez közeledő esztendőt. Az erős szélben zajló viadalon újra a legjobbak közé tartoztak a bősiek.

A nőknél Király Zsuzsa a 3., a klubelnök Király Mátyás (felvételünkön) pedig a 2. helyen zárt korosztályában.

ái

Címkék: futás, Bősi Futóklub