Ronaldo sétálni indult a pozsonyi Duna-parton!

2023. szeptember 8. - 15:49 | Sport

A 38 éves szupersztár, Cristiano Ronaldo 18 és fél év után érkezett újra focimeccsre Szlovákiába. Legutóbb 2005-ben járt itt, akkor döntetlent játszottak a portugálok a szlovákokkal. A két válogatott Eb-selejtező meccsére pénteken este kerül sor.

Ronaldo sétálni indult a pozsonyi Duna-parton!
Cristiano Ronaldo a csütörtök esti edzésen (Fotó: TASR)

A válogatott csütörtökön érkezett Pozsonyba, de a tagok és a személyzet azonnal buszra szálltak, kikerülve a kíváncsi rajongókat. Rendőri kísérettel érkeztek meg a pozsonyi Duna-parton lévő hotelükbe - írja a Nový Čas.

Pénteken ugyanakkor már találkozhattak a szupersztárral a rajongók is, ugyanis Ronaldo úgy döntött, tesz egy sétát a Duna-parton. A kedvelői itt kedvükre fotózkodhattak vele, az erről készült fotók az újság weboldalán tekinthetők meg.

A Joj TV-nek azt is sikerült megtudnia, a válogatottnak semmilyen különleges kívánsága nem volt, ami az étkezést illeti, csupán a biztonságukra ügyelnek. nem vették ki az egész hotelt a válogatottnak, viszont azt kérték, hogy csak az elszállásolt vendégek mehessenek be, míg itt tartózkodnak. Csütörtök esti edzésüket egy magán őrző-védő cég 13 embere vigyázta.

(Nový Čas / Joj TV)