Rooney "nem tudná elviselni" a Liverpool bajnoki címét

2019. március 22. - 10:10 | Sport

Wayne Rooney, az Everton és a Manchester United korábbi labdarúgója "nem tudná elviselni", hogy bajnokként lássa a Liverpoolt.

Rooney "nem tudná elviselni" a Liverpool bajnoki címét
Fotó: Goal.com

A jelenleg az észak-amerikai bajnokságban (MLS), a washingtoni DC Unitedben játszó 120-szoros angol válogatott támadó szerint az, hogy jelenleg a Manchester City és a Liverpool küzd a trófeáért, jó indok arra, hogy ne legyen otthon.

"Remélem, a végén a Manchester City képes lesz megelőzni a Liverpoolt, mert nem tudnám elviselni, ha utóbbi lenne a bajnok. Ez minden Everton-szurkoló rémálma" - fogalmazott egy internetes portálnak a 33 éves labdarúgó.

Hozzátette, emlékszik még arra, amikor a Vörösök 2005-ben megnyerték a Bajnokok Ligáját, és mivel azóta nem szereztek nagy trófeát, még mindig mindenki arról a sikerről beszél.

"Remélem, ez további 10-15 évig így lesz" - mondta Rooney, aki a másik liverpooli együttes, az Everton játékosaként mutatkozott be a Premier League-ben, majd 2004 és 2017 között 559 mérkőzésen viselte a Liverpool másik ősi riválisa, a Manchester United mezét, mielőtt az elmúlt idényben - az Egyesült Államokba igazolása előtt - visszaszerződött első klubjához.

A Liverpool legutóbb 29 éve nyerte meg az angol első osztály küzdelmeit.


MTI

Címkék: Wayne Rooney, Liverpool