Rosszul lett a színpadon az Aerosmith gitárosa

2016. július 11. - 09:57 | Kultúra

Kórházba kellett vinni Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát, aki egy New York-i koncerten lépett fel, amikor rosszul lett helyi idő szerint vasárnap este.

Rosszul lett a színpadon az Aerosmith gitárosa
Joe Perry (középen) egy régebbi felvételen Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel (Fotó: TASR/AP)

Perry este fél tízkor lépett fel Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel, valamint kísérőzenekarukkal, a Hollywood Vampires együttessel a brooklyni Coney Islandon, a Ford Amfiteátrumban. A gitárost egy Coney Islanden lévő kórházba vitték, az intézmény szóvivője közölte, hogy a 65 éves Perryt kivizsgálják.

A Hollywood Vampires lemezkiadójának képviselője, Sujata Murthy megnyugtatta a zenész rajongóit, hogy Perry állapota "stabil, jelenleg pihen". Cooper egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg, hogy kollégája jól érzi magát, és a családja is vele van.

A koncert egyik nézője egy közösségi oldalra posztolt egy felvételt, amelyen látható, hogy Perry egyszer csak leül a színpadon egy dobogó sarkára, abbahagyja a gitározást, majd a szám közepén otthagyja a műsort és kibotorkál a színpad hátterében. Miközbena számot a többiek tovább játszották, a videón látszik, ahogy Perryt hátul kiviszik a színpadról. Az együttes Perry távozása után folytatta az előadást.

(MTI/hvg.hu)

Címkék: Aerosmith