Véglegesen megszüntették Bósza János polgári társulását

2008. augusztus 7. - 20:31 | Belföld
Ma a Legfelsőbb Bíróság végleg beszüntette a Nomos Regionalizmus elnevezésű, Bósza János alapította társaságot. Az indokról maga Bósza ír a weboldalán, de a cikket nekünk is megküldte. Ezt most idézzük - Bósza durva helyesírási hibáival együtt.

"Ma megkaptam a Legfelsőbb Bíróság döntését a Nomos ügyében. Mai nappal nincs Nomos regionalizmus, nem fogadták el a felebbezést azzal, hogy nem a kezdeményező bizottság nevében adtam be, hanem a saját nevemben, de én a kezdeményező bizottság tagja vagyok, megáll az ész. Arra hivatkoztak, hogy az sem számít, hogy én, mint Bósza János a kezdeményező bizottság tagja vagyok.

Ez egy polgári társulás, nekem mint polgárnak küldték a Belügyminisztériumból is a döntést, hogy a NoRe létrejött, ott volt a nevem is az én lakcímem, ami azonos a NoRe címével, a postás sem kérte tőlem a pecsétet, sem igazolást, hogy tényleg én vagyok a kezdeményező bizottság tagja, ő a polgárnak Bósza Jánosnak adta oda a leveleket. Ebben az esetben elégséges a polgári rang, mindenfajta további titulosok nélkül. Én mint polgár vagyok, a kezdeményező bizottság tagja, nem pedig egy elvont fogalom, egy bizottság vituális része. Tehát mint polgár Bósza János adtam be (közben tagja a kezd.bizotts. amire felhatalmazott az alapszály) a fellebezést, tehát logikus, a kezd.bizottság megbízott tagja az ügyek intézésével, így is cselekedtem. Fellebezés tárgyából egyeneságon következik, ki és miért adta be. Akkor lenne jogellenes, ha más név szerepelne benne, mint az én nevem. Az már jogellenes lenne.

Egyébként az alapszabályban is az van, hogy Bósza János, szül....,szül.sz.: , állandó lakhely.: ...,Komárno, az aki a megbízott a kezdeményező bizottság nevében tevékenykedni.
Honnét tudják, hogy nem a kezdeményező bizottság nevében adtam be. Nem kértek semmiféle kiegészítő dokumentumot, hanem helyettünk, nélkülünk eldöntötték, hogy a saját nevemben cselekszek, ami nem igaz. Ha szerintük procedurális hibái vannak a bedványban arra figyelmeztetniük kellett volna 30 napon belül, már 7 hónap telt el a fellebbezés elküldésétől számítva.
Az ENSZ alapokmámyában és az SK alkotmányában is benne van mindenkinek joga van a demokratikus, törvényes bíráskodásra. Tőlünk ez a jogot megtagadták, mert rólunk, nélkülünk döntöttek. Minimálisan, vagy írásban, vagy tanuként meghallgatva meg kellett volna kérdezni, hogy kinek a nevében cselekszem, mert ez nélkül nem állíthatják az egyértelműleg, hogy a saját nevemben, nem pedig a kezdeményező bizottság nevében cselekedtem. Ráadásul, bizonyítható, hogy megsértették a polgárügyi perekre vonatkozó előírásokat, mert abszolte nem figyelmeztettek engemet arra, fel sem kértek, hogy az ő szerintük meglévő hiányosságot elhárítsam. Megjegyzem semmiféle hiányosság nem volt, mert én az alapszabály szerint mint személy felléphettem minden ügyben ami a Nomost illette.

Több Bósza J. hasonló születési dátummal nem rendelkezik, több hasonló ügy sem létezik, tehát egyértelmű a dolog, hogy a fellebbezés erre az ügyre vonatkozik.

Ki kell jelentem kospirációs perről van már szó, ki kell jelentenem Szlovákia nem jogállam, hanem államdiktatúra uralkodik Szlovákiában, állam a polgár ellen, állam a saját alkotmánya ellen.
Tiltakozom és nem fogadom el a LB döntését, tiltakozom, mert megsértik a polgár emberi alkotmányos jogait, tiltakozom, mert egy un.jogállamban ilyen nem történhet meg."

Bósza János

-para