Tisztújító Közgyűlést tartott a Via Nova ICs

2009. október 11. - 17:05 | Belföld
A Via Nova ICs október 10-én tartotta meg tisztújító közgyűlését Ipolynyéken, ahol a tagság újraválasztotta elnöknek Nagy Pétert, ezzel a folytonosság mellett letéve voksát.

A tisztújító közgyűlésen megerősítették Hodosy Szabolcsot is, aki továbbra is a szervezet ügyvezető alelnökeként tevékenykedik majd. A Via Nova ICs további elnökségi tagjai: Cseri Ilona, Gubík László, Ivanics Krisztián, Neszméri Tünde és Zachariás István.

A közgyűlés több aktuális politikai kérdést taglalt vendégeiknek köszönhetően, köszöntötte a közgyűlést Farkas Iván, a Magyar Koalíció Pártja Országos Tanácsának elnöke, aki reményét fejezte ki, hogy az eddig úton halad tovább a szervezet és a további együttműködést is szorgalmazta. Hrubík Béla, a Csemadok elnöke Esterházy Jánost ajánlotta példaképül a fiataloknak. Ágh Péter a Fidelitas elnöke arról biztosította a hallgatóságot, hogy fontos nekik a Magyarországon kívül élő magyarok sorsa is, Loppert Dániel a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke egy ismerősét említette, aki azután kezdett el foglalkozni a határontúli magyarokkal, hogy egy politikusról a sajtónak köszönhetően sok ártót hallott.

-nt-


Címkék: Via Nova