Jobboldali fiatalok választási felhívása

2010. június 10. - 19:25 | Belföld
A Fiatal Liberálisok és a Polgári Demokrata Ifjúság felszólítják Szlovákia valamennyi fiatal választóját, hogy vegyenek részt a szombati (június 12.) parlamenti választáson.  "Azt akarjuk, hogy országunk szabad maradjon és ne legyen eladósodva a következő nemzedékek rovására" olvasható a felhívásban.

A jobboldali fiatalok hozzáteszik, hogy a reformok hiánya, a klientizmus, durvaság és az arrogancia a jelenlegi koalíció politikájában, társadalmunk erkölcsi és gazdasági destrukciójához vezetett.
"Ne hagyjuk, hogy a felelőtlen kormány a következő négy év során is igazgassa országunkat. A fiatal emberek a pozitív változások egyetlen reményei, ezért ne engedjük szavazatunkat elveszni, minden egyes szavazat jobb jövőt hozhat" hangsúlyozza felhívás.

Tekintettel a társadalom jelenlegi kedvezőtlen fejlődésére, a politikai durvaságra és cinizmusra, nacionalizmusra, egy sor felelőtlen kormányintézkedésre azt javasolják, hogy a fiatalok támogassák a jobboldali pártokat.

"Arra szólítunk fel, hogy mindnyájan vegyünk részt a választásokon és állítsuk meg a kedvezőtlen fejlődést. Állítsuk meg közösen Szlovákia eladósodását. A szlovák politikai spektrumnak szüksége van a jobboldali alternatívára, amely lefékezné az államhatalomnak a szabadságjogok rovására történő terjeszkedését valamint a féktelen eladósodást."

sita/para