Az MKP mégis Bugár Bélával reklámozza magát

2010. június 11. - 18:39 | Belföld
A dunaszerdahelyi Hypernova és Kaufland bevásárlóközpontok parkolóiban olyan MKP-s szórólapokat terjesztettek, amelyen az MKP Bugár Béla, a Híd elnöke képével reklámozza magát.

A szórólapon Csáky Pál mellett Bugár Béla látható, a 7-es sorszám és az MKP logója mellett pedig két szlogen virít: Válasszuk az egyetlen magyar pártot és Válasszuk a biztonságot!

Megkeresésünkre Bugár Béla csalódását fejezte ki az MKP megtévesztő kampányhúzása miatt. "Nem értem az MKP-sokat. Az egyik percben a nevemet mocskolják, nemzetárulóznak, aztán amikor látják, hogy ezzel nem érnek el semmit, akkor meg velem akarják magukat reklámozni. Csáky Pál teljesen nevetségessé teszi az MKP-t. De ez az ő dolga, az ő pártja. Mi a Hídban nem folytattunk sem negatív, sem megtévesztő kampányt." - nyilatkozta a Paraméternek Bugár.

Telefonon szerettünk volna beszélni Bárdos Gyulával, az MKP kampányfőnökével, de többszöri próbálkozásunkra sem vette fel mobilját.

Az MKP olyan hirdetést akart megjelentetni a Sme napilap pénteki számában, amelyen Csáky Pál és Bugár Béla közösen szerepel, és az MKP, mint egyetlen magyar párt választására buzdítanak. A SME napilap nem engedélyezte az MKP-nak a félreveztő hirdetés megjelenítését.

-para-