GYILKOSSÁG: Megölték a Zemplén Királya, Vareha ügyvédjét!

2013. április 15. - 15:30 | Belföld

Az az ismeretlen nő, akit vasárnap éjjel a Pozsony Károlyfalu városrészében megkéseltek nem volt más, mint a perbe fogott Mikuláš Vareha ügyvédje.

A 35 éves nő ma délelőtt halt meg a kramárei kórházban. Előző éjjel 23:00 óra körül ismeretlen támadók arcon és nyakon szúrták, nyakát szinte átvágták. A Markíza szerint a gyilkos kés fekete markolatú volt és körülbelül 20 cm hosszú. Információik szerint csak egy támadó volt, aki fekete öltözéket és csuklyát viselt. Az ügyvédnőnek szomszédja nyújtott elsősegélyt, aki teljesen véletlenül épp orvos.

Ľubica Kolesárová volt az az ügyvéd, aki a Zemplén Királyaként is elhíresült Mikuláš Varehát is védte egy több milliós csalási ügyben. Kolesárovának sok védence van keleten, ahová gyakran utazott.

A Kolesár családot egyik szerencsétlenség a másik után éri. Kolesárová férje, az ismert ügyvéd Juraj Kolesár két éve követett el öngyilkosságot. Mielőtt fejbe lőtte volna magát, búcsúlevelet hagyott a ma meghalt Ľubicának és most 5 éves fiának, aki mától árva.

- topky.sk/para -