Csáky Pál fizetett hirdetésben megy neki Bugár Bélának

2015. január 13. - 17:02 | Belföld

Még január közepe sincs, de az MKP EP-képviselője már másodszor "bélázik" a Facebookon.

Ha Csáky Pál így folytatja, Facebook oldalának 2015-ben a Híd elnöke, Bugár Béla lesz a legforróbb témája. A Magyar Közösség Pártjának EP-kévpselője először január 9-én osztotta meg híveivel a Tények.sk oldalt, mely Bugár Béla arcával, valamint "a szlovákiai Gorilla-botrányról magyarul" jelszóval hirdeti tartalmát.

Két nappal később Csáky újra szájára vette a rivális párt elnökét, amikor megosztotta Samo Marec Denník N-ben megjelent, Bugárral foglalkozó cikkét.

Újabb két nappal később, azaz január 13-án Csáky Pál oldala már fizetett hirdetésben reklámozta a Facebookon a fent említett weboldalt:

Arról már sajnos nem tudtunk meggyőződni, hogy a kormányzati korrupcióról szóló Gorilla-iratok keletkezésekor kormányfő-helyettesként tevékenykedő Csáky által reklámozott oldalon milyen tartalom szerepel, mivel kedd délután a felületen csupán ez fogadta az egyszeri látogatót:

Frissítés:

Este újra elérhetővé vált az oldal, ami a jelek szerint már nem is a Gorilla-iratokra, hanem teljes mértékben Bugár Bélára specializálódik. Hogy a politikai markenting szempontjából a lejáratás kinek a malmára hajtja a vizet, azt majd az idő minden bizonnyal eldönti.

(parameter)