Itt az alkalom, ha szeretnél az Amazonnál dolgozni - Pozsonyban 100 új munkahelyet létesítenek!

2015. január 23. - 15:33 | Belföld

Az amerikai óriáscég, az Amazon pénteken jelentette be, hogy az idei évben száz új munkahelyet létesítenek pozsonyi központjukban - értesült a HNonline portál.

Itt az alkalom, ha szeretnél az Amazonnál dolgozni - Pozsonyban 100 új munkahelyet létesítenek!

Pozsonyban jelenleg 600 személyt foglalkoztat az Amazon, az újonnan alakuló munkahelyek pedig elsősorban az európai webes platformokon tevékenykedő kereskedőiket támogató (support), illetve pénzügyi szakértői posztokat jelentenek.

"Amikor négy évvel ezelőtt megnyitottuk pozsonyi kirendeltségünket, elárasztottak bennünket a tehetséges emberek, akiket azóta foglalkoztatunk. Lelkesedéssel tölt el bennünket az, hogy az idei évben újabb munkahelyeket kínálhatunk" - közölte Roy Perticucci, az Amazon európai műveleteiért felelős leányvállalatának alelnöke.

Hozzátette, "száz új kollégát keresünk, akik az európai csapatainkat támogatják majd abban, hogy minél nagyobb élményt nyújthassanak kereskedőinknek és vásárlóinknak.

Üdvözölte az Amazon döntését Pavol Pavlis (Smer) gazdasági miniszter is, aki kijelentette, hogy a tárca minden eszközével támogatni fogja a vállalatot a további terjeszkedésben is. Hasonlóképp örömének adott hangot Peter Kažimír pénzügyminiszter is.

A 2011-ben megnyitott pozsonyi központ volt az Amazon első szlovákiai kirendeltsége. Az Amazon pozsonyi munkatársai a vállalat EMEA régióbeli (Európa, Közel-Kelet és Afrika), elsősorban német, brit, francia, olasz és spanyol üzleti partnereinek nyújt támogatási tevékenységet.

HN/para