NÉPSZAVAZÁS: A Fun rádió "besegít" a homofób kampányba

2015. február 2. - 15:10 | Belföld

A Családért Szövetség (Aliancia za rodinu) reklámja hétfő reggel óta hallható a Fun Rádióban. A reklám arra buzdítja az embereket, hogy hétvégén vegyenek részt a népszavazáson - adta hírül a Postoy.sk.

"Ez a népszavazás a gyerekekről, a jövőnkről szól. Mindenki, aki elmegy szavazni, róluk szavazzon, értük tegye meg ezt. Hogy ne tehessék fel azt a kérdést, hogy: Hol van anya?“ – hallható a 30 másodperces reklámban.

A Markíza, a JOJ és az RTVS közszolgálati televízió elutasították a reklám sugárzását. A Fun rádió az egyetlen elektronikus média, ahol leadják a Családért Szövetség reklámját.

„Jogállamban élünk. Mivel ez a reklám nem törvényellenes, ezért sugározzuk“ – nyilatkozta a Postoy.sk-nak Boris Kollár, a Fun rádió tulajdonosa. Mondanivalójához hozzátette, hogy a hirdetésből befolyó pénzt gyermekotthonok megsegítésére szánják.

A Postoy.sk információi szerint a hirdetés péntekig lesz hallható. A Családért Szövetség pert fontolgat amiatt, hogy több televízió is elutasította reklámjuk sugárzását.

Postoy.sk/para