NÉPSZAVAZÁS: Radičová szerint a mocsok és az alantas ösztönök munkáltak a kvázi vita során!

2015. február 2. - 17:33 | Belföld

A szombati népszavazással kapcsolatos eszmecsere nem a családok problémáiról szól – nyilatkozta hétfőn a bazini Járásbíróságon Iveta Radičová volt kormányfő, ahol a Robert Ficóval kapcsolatos per miatt volt jelen, ahogy a jelenlegi kormányfő is.

NÉPSZAVAZÁS: Radičová szerint a mocsok és az alantas ösztönök munkáltak a kvázi vita során!

Radičová és Fico kifejtették véleményüket a népszavazással kapcsolatban. A volt miniszterelnök ezután Németországba utazott, ahol a Rober Bosch Academy egyik munkatársa.

„Először úgy gondoltam, nem mondom el a véleményemet, ám később meggondoltam magam“ – mondta a volt miniszterelnök. Radičová szerint a vita nem a családi problémákról folyt. „Ellenkezőleg, annyi mocsok került felszínre, amennyit csak elképzelni tudok... Olyan ösztönök és szenny munkált, amelyeknek semmi köze nincsen a családokhoz“ – húzta alá Radičová kemény kritikai éllel.

Robert Fico is nyilatkozott a dologgal kapcsolatban. „Aki akar elmegy voksolni, ai nem, az otthon marad“ – jelentette ki Fico, aki úgy reagált Iveta Radičová szavaira, hogyha a homoszexualitással kapcsolatos pozitív referendum lenne, ugyanekkora indulatok lennének.

TASR/para