Tiefenbach szerint a média felfújta az ügyét, mert elfogott vagy ezer drogost

Ľuboš Tiefenbach exrendőr csütörtökön első alkalommal nyilatkozott a brutális igazoltatásról.

Tiefenbach szerint a média felfújta az ügyét, mert elfogott vagy ezer drogost

Mint arról korábban írtunk, az ügyész benyújtotta a vádemelési javaslatot a pozsonyi Ľuboš Tiefenbach ellen. Nyolc évet is kaphat, amennyiben bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban.

"Úgy gondolom, hogy ezt az egész ügyet a média fújta fel azzal a céllal, hogy megszabaduljanak tőlem, egy kellemetlen rendőrtől, mivel a szolgáltatom alatt rengeteg kábítószeres bűnelkövetőt vettem őrizetbe, talán ezren is voltak, és ez bizonyára valakinek nagyon szúrta a szemét" - jegyezte meg a Joj TV-nek.

Egyáltalán nem találja rendkívülinek, ahogyan fellépett a közúti ellenőrzés során megállított nő ellen. "Ami a hisztérikus nőkkel szembeni fellépésemet illeti, az idősebbik közülük már az elejétől fogva arrogánsan és hisztérikusan viselkedett. Azután pedig rám támadott. Ezt követően alkalmaztunk olyan eszközöket, amit a felettesem megalapozottnak tartott" - magyarázta.

Hozzátette, hogy ha ez a személy "rendesen" viselkedett volna, akkor az egész ügyet a helyszínen elintézik. "Vannak tanúk, akik igazolják, hogy az előállított nő rám támadt, ezért nem érzem magam bűnösnek. Nem éltem vissza a hatáskörömmel és senkit sem korlátoztam törvénytelenül" - fogalmazott.

Noviny.sk/para