Utánpótlás, MKP-módra

2007. július 11. - 23:13 | Külföld
Ismerős neveket találunk a párt ifjúsági csoportja, a Via Nova ICS elnökségi tagjainak sorában. A vezetőség nagy része nyilvánvaló módon kötődik az MKP újonnan megválasztott elnökségéhez, illetve a párt képviselőihez.

Az MKP-ifjak elnöke Nagy Péter. Róla annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy Farkas Iván parlamenti képviselő asszisztense. Az ICS gazdasági alelnöke Roskó Péter, Juhász György parlamenti képviselő asszisztense, a régiós alapelven megválasztott elnökségi tagok között találjuk Neszméri Tündét (ő Bárdos Gyula frakcióvezető asszisztensének, Neszméri Sándornak a lánya), Horony Ákost (Biró Ágnes MKP-képviselő asszisztensét), Stubendek Ákost (az MKP OT minap megválasztott alelnök asszonya, Stubendek Márta fiát, egyszesmind Szögedi Anna képviselői asszisztensét) és Zachariás Istvánt (az MKP közigazgatási alelnökének fiát).


A társaság ügyvezető alelnöke: Hodosy Szabolcs Dunaszerdahelyről, ő nemrégiben még a Diákhálózat oktatásügyi alelnökeként tevékenykedett. Az ICS külügyekért felelős alelnöke Bara Zoltán, ő látja el az egyébként az MKP központjának külügyi titkári teendőit is, az oktatási alelnök pedig Cúth Csaba, az MKP lévai járási elnökségének tagja. Az egyik elnökségi tagról, az ógyallai Kocskovics Péterről csak annyit sikerült megtudnunk, hogy biológiai és földrajzi olimpiák többszörös helyezettje.


Megtaláltuk viszont az interneten a fiatalok kultúráért felelős alelnökének, az ipolynyéki Cseri Ilonának (felvételünkön) az egyik elismerését, aki a tavalyi Őszirózsán – a nótaénekesek országos minősítő versenyén – arany minősítést kapott, ráadásul közönségdíjas is lett, s így elvihette a Csemadok Ipolynyéki Alapszervezetének ajándékkosarát.

(jéel)

Címkék: Csáky Pál, ICS, MKP