Keressük a tanév legszebb középiskolását!

2009. november 22. - 18:35 | Külföld
Az idén első alkalommal kerül megrendezésre a középiskolás lányok részére kiírt szépségverseny, a Miss Középiskola. A versenyre nemcsak Magyarországról, hanem Szlovákiából és Romániából is várják a szervezők a diáklányok jelentkezését.

Verseny egyik főszervezője Pantinchin Beáta, aki az ismert modell Pantinchin Edina húga. Szépségversenyre 1991. január elseje után született középiskolás lányok jelentkezését várjuk. Rengeteg szépségversenyt szerveznek Magyarországon, mitől is különbözik a mi versenyünk? Attól, hogy nem bombázókat keressünk, hanem egyszerű, szép, értelmes, kedves, aranyos lányokat! Attól is, hogy a szép, sikeres modell lányok szervezik, akik már több versenyen is bizonyítottak, most a versenyszervezésében szeretnék kamatoztatni az eddig megszerzett tapasztalataikat.

Castingok januárban indulnak. Döntőbe került lányok a tavasz folyamán különböző rendezvényeken, fotózásokon, felkészítő programokon vesznek részt.

A finálé 2010 júliusában egy látványos divatshow keretében kerül megrendezésre. Döntőben – magyar ajkú- román és szlovák szépségek mellett, minden magyarországi megyét, illetve Budapestet egy-egy versenyző fogja képviselni.

Diáklányok a versenyre a http://misskozepiskola.com weboldalon feltüntetett feltételek mellett december 20-ig jelentkezhetnek a versenyre.

(-)







Címkék: szépségverseny