Megerőszakoltak egy fiút

2010. október 12. - 12:26 | Külföld

Megerőszakolt egy 19 éves fiatal egy 15 éves fiút Tiszavasváriban. Az eset még vasárnap történt, de csak kedden hozták nyilvánosságra. Az erőszakoló azt állítja, nem emlékszik semmire, mert annyira be volt rúgva. A rendőrség szemérem elleni erőszak miatt őrizetbe vette, eljárás indult ellene.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság szemérem elleni erőszak miatt őrizetbe vett egy 19 éves fiatalembert, mert a gyanú szerint vasárnap hajnalban megerőszakolt egy 15 éves fiút. A rendőrség tájékoztatása szerint a 19 éves fiatal egy szórakozóhelyen találkozott a fiúval, kicsalta az épület mögé, majd erőfölényét kihasználva erőszakkal fajtalankodott vele - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A fiatalkorú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A súlyos testi sértés miatt büntetett előéletű gyanúsított azt állítja, ittassága miatt nem emlékszik a történtekre. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság kezdeményezi előzetes letartóztatását.

FH