Menekülő csempészt tartóztattak fel Szabolcsban

2011. július 24. - 15:01 | Külföld

Nyíregyháza - Menekülő csempészt tartóztattak fel a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a férfi kocsijában több mint 37 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta volt.

Nyíregyháza - Menekülő csempészt tartóztattak fel a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a férfi kocsijában több mint 37 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta volt. - közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő vasárnap az MTI-vel.


A kisbusszal közlekedő 39 éves tuzséri lakost szombatra virradó éjszaka akarták megállítani ellenőrzésre a rendőrök Záhony közelében, de ő nagy sebességgel továbbhajtott - mondta Fülöp Gergely.     A százados tájékoztatása szerint a rendőröknek Győröcske közelében sikerült megállásra kényszeríteni a menekülő csempész kocsiját, amelyből a sofőr kiugrott és gyalogosan próbált eltűnni, de hamar elfogták.     A járműben 55 ezer doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak, amelynek értéke 37,6 millió forint.     A férfit a lefoglalt kisbusszal és a szállítmányával együtt a rendőrség átadta az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.mti, -para

Címkék: bűnügy, csempészáru