Nem marad trafik nélkül a komondortulajdonos Balogh családja

2013. május 1. - 07:43 | Külföld

Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot. Az Balogh József parlamenthez benyújtott vagyonnyilatkozatából derül ki, hogy a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

Balogh József volt kisgazda most fideszes országgyűlési képviselő egyben Fülöpháza polgármestere is. Most épp napi témát szolgáltat a vezető hírekhez: élettársa ugyanis jelenleg kórházban fekszik, úgy tudni, koponyaalapi töréssel. Az asszony azt mondta, Balogh ütötte meg, Balogh szerint a család komondor kutyája lökte fel a nőt.

A komondor-történetet mellesleg Balogh József éppen „Szabikától” hallotta - ezt mesélte a Hír24-nek a polgármester a vele készített interjúban. Mint mondta, a harmincegy éves Szabika, „közös gyerekünk. Illetve örökbefogadott. Velünk él.”

Mint a Hír24 megírta, Balogh volt felesége az RTL Klubnak beszélt arról, hogy férje 25 éven át folyamatosan verte, volt, hogy konyhakéssel ment neki, volt, hogy zsírkeverő kanállal ütlegelte, míg máskor a gázpörkölőt fordította felé. Balogh volt felesége szerint az élettársat biztosan nem a kutya lökte fel.

Hír24