Az Orbán-birodalom visszavág? Tényleg a tarfikmutyit leleplező fideszes után nyomoznak?

2013. június 3. - 17:36 | Külföld

Mert a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz, az tuti. Mondjuk nem vesztegetés, hivatali visszaélés, vagy befolyással üzérkedés miatt, hanem mert valaki az ügyben személyes adattal élt vissza – írja a 444.hu.

Lehet, hogy tényleg a szekszárdi hangfelvételt nyilvánosságra hozó Hadházy Ákos fideszes képviselő viszi a balhét, mert titokban rögzíthette, hogy mutyiznak az önkormányzatnál trafikügyben?

A 444.hu megkérdezte az ügyészséget, hogy pontosan mit is takar ez a személyes adattal visszaélés dolog, de nem mondták meg.

- Engem még nem kerestek. Hát az elég vicces lenne, ha a trafikügyben az ügyészség tényleg a hangfelvétel elkészítése, és nem az azon hallhatóak miatt indítana nyomozás – mondta a 444-nek Hadházy.

Az említett felvételen egyébkén az hallható, ahogy a szekszárdi önkormányzatnál politikai alapon osztják a trafikjogot. A polgármester később azt mondta a beszélgetésről, hogy azon magánemberként vett részt, és nincs vele semmi probléma. Olyanokat mondanak a felvételen, hogy „az a lényeg, elkötelezett jobboldalinak kell lenni”, illetve hogy “helyes, helyes, ne a szocik győzzenek!”.

444.hu