Madeleine McCann-ügy: Egy háromfős rablóbandát gyanúsítanak

2014. január 29. - 15:08 | Külföld

Egy háromfős rablóbandát hallgathatnak ki a Scotland Yard nyomozói Madeleine eltűnésével kapcsolatban - írja a Guardian.

Madeleine McCann-ügy: Egy háromfős rablóbandát gyanúsítanak

„Nagy áttörésről” ír a Guardian Madeleine McCann eltűnésének az ügyében. A Scotland Yardtól ugyanis több nyomozó érkezett most Portugáliába, hogy a helyi kollégákkal egyeztetve kihallgassanak egy háromfős rablóbandát, akik a mobilos cellainformációk alapján „nagyon közel” lehettek ahhoz a helyszínhez, ahonnan a kislány 2007-ben eltűnt.

Madeleine McCann csupán 3 éves volt, amikor a szüleivel és két testvérével a portugál tengerparton nyaraltak. Az anya, Kate McCann este tíz körül vette észre, hogy a kislány eltűnt. Felmerült később, hogy a sajtóban csak „Maddie”-ként becézett gyerekre pedofilbanda csapott le, de még a szülőket is gyanúsították, ezt a vádat viszont hamar ejtették.

Sajtóértesülések szerint a most szem elé került rablóbanda abban az időszakban rendszeresen fosztogatott azon a környéken, ahonnan a kislány eltűnt, sőt, az elrablást követő órákban gyanúsan sokat hívták egymást.

Guardian

Címkék: Madeleine McCann