Fogmosás közben halt meg a terhes asszony

2014. május 31. - 19:08 | Külföld

A 22 éves Jade Glen a második gyermekével volt várandós, amikor a tragédia történt. A nyolcadik hónapban járó asszony a hét elején a szüleinél vendégeskedett, amikor reggeli készülődés közben váratlanul összeesett és meghalt - írja a Hír24.

Fogmosás közben halt meg a terhes asszony

Az eszméletlen nőre a barátai találtak rá, miután többszöri próbálkozás után se vette fel a telefonját. A házhoz siettek, ahol a levélnyíláson keresztül meglátták Jade 18 hónapos kisfiát, Mickey-t, ahogy egyedül totyog fel-alá.

Felhívták Jade apját, és együtt mentek be a házba, ekkor vették észre a fürdőszobában heverő asszonyt. Azonnal értesítették a mentőket, de hiába, se a nőn, se a nyolc hónapos magzatáőn nem tudtak segíteni. Az eset azért kavart az elmúlt napokban különösen nagy port a brit sajtóban, mert mint kiderült, Jade két nappal a tragédia előtt teljes körű orvosi kivizsgáláson esett át, miután az orvosok azt közölték vele, hogy teljesen egészséges.

A fiatal nő rendszeresen járt ilyen és ehhez hasonló ellenőrzésre, mert a kórtörténete alapján az orvosok arra gyanakodtak, a szervezte hajlamos a vérrögképzésre. A mostani ellenőrzés előtt nem sokkal rosszul létre panaszkodott, ezért ment szombaton önként orvoshoz. Noha kivizsgálták, az orvosok nem találtak semmit, és hazaengedték.

„Nyilvánvaló, hogy nem volt jól, ennek ellenére mégis elengedték őt" - nyilatkozta a brit Mirror magazinnak Jade megtört párja, a 28 éves Michael Arnold. Bár a család biztos benne, hogy szerettük halálát vérrög okozta, hogy biztosak lehessenek meg kell várniuk a boncolás eredményét és a halottkém szakvéleményét.

Hír24/para

Címkék: terhes nő, halál