"Bekaphatnád a f...@mat kis lotyó" - durván beszólt az MSZP-s egy 19 éves lánynak!

2014. november 21. - 15:15 | Külföld

Bálint Imre nagyon csúnyán beszólt egy 19 éves lánynak, de gyorsan megtapasztalhatta, hogy az alpáriság a neten sem marad következmények nélkül - írja a Hír24.

"Bekaphatnád a f...@mat kis lotyó" - durván beszólt az MSZP-s egy 19 éves lánynak!

A hetényegyházi képviselőjelölt számára nem politikai tevékenysége hozta meg az országos ismertséget – az önkormányzati választáson kikapott –, hanem az, hogy nekirontott a facebookon egy 19 éves lánynak. „Olivia Te meg bekaphatnád a f...@ mat kis hülye amiért így nyilatkozol...ránézésre...letérdelhetsz és szerethetsz .....ha mostál fogat...kis lotyó...” – ezt a nem túl szofisztikált megnyilvánulást vetette be Bálint egy parázs vitában, ami egy kacsacsőrű emlőssé operált férfiról szólt. Az internetezők persze azonnal felkapták a témát.

Az Indexnek Bálint Imre később elmondta, hogy folyamatosan hívogatják telefonon, de vállalja, amit tett. Meggondolatlan volt, hirtelen felindulásból írta a hozzászólást, amit azóta törölt is. Az igazából nem derült ki, hogy min húzta fel magát ennyire, azt mondta, nem túl rutinos internetező, de tanult ebből az esetből. Azt azért hozzátette, hogy Deutsch Tamás sem szokott finomkodni az interneten, de arra is számít, hogy a párton belül valamilyen büntetést fog kapni ezért. Bocsánatkérését mindenesetre a Facebookon is közzétette.


Hír24