BOTRÁNY: Durva drog- és szexbulit rendezett az anya 16 éves lányának (18+)

2015. április 16. - 12:02 | Külföld

Kegyetlenül durva házibulit rendezett a 35 éves Rachel Lenhardt 16 éves lányának, aminek az lett a vége, hogy megerőszakolták az anyát.

BOTRÁNY: Durva drog- és szexbulit rendezett az anya 16 éves lányának (18+)

A lány megkérte anyját, hogy áthívhatja-e néhány barátjá bulizni. Az anya belement a buliba, olyannyira, hogy fűvel és alkohollal is megvendégelte a tinédzsereket.

De nem ez volt az egyetlen botrányos dolog: a továbbiakban meztelenül játszottak Twister játékot; az anya szexelt egyet a mosdóban egy 18 éves fiúval; az aktus után a nő szexuális segédeszközökkel kezdett játszani a nappaliban; mindenki bemászott a jacuzziba, majd hajnali fél négykor az anyuka arra ébredt, hogy valaki erőszakolja őt.

Az egész esetet Rachel elmesélte a Névtelen Alkoholisták klubjában, így derült a dologra fény. Elmondása szerint lánya bűntudatot érzett, mert barátja hatalmas pénisze túl nagy volt neki, ezért kényszerült rá, hogy megerőszakolja a nőt.

Lenhardt anyuka azt is bevallotta, hogy korábban a lányának megmutatta azokat a pornóképeket, amiket aktuális barátjával készített, saját magát pedig “szexuálisan deviánsnak” és “pornófüggőnek” nevezte.

Mivel Georgia államban 16 felett már mindenki szabadon szexelhet, Lenhardtnak csak a fiatalok ittatása és beszívatása miatt kell bíróság előtt felelnie.

444.hu/para

Címkék: szex, drog, alkohol, buli