Tűzijátékkal bandaháborúznak a chicagoi gengszterpalánták

2015. június 7. - 18:23 | Külföld

Kevésbé veszélyes, mint egy igazi lőfegyver, ráadásul sokkal látványosabb is a műsor – elképesztő videó! - olvasható a Hír24 oldalán.

Tűzijátékkal bandaháborúznak a chicagoi gengszterpalánták

Tűzijátékokkal, pontosabban római gyertyákkal lövöldözött egymásra két, kamaszokból álló banda Chicagoban. Az összecsapásról egy közelben élő készített videofelvételt, és töltötte fel a netre. Egy Lenny Gilmore nevű, környékbeli férfi közvetlenül a tűzvonalban fotózta végig az eseményeket, majd a képeket feltöltötte az Instagamra, ahol azt írja, bár a párbaj résztvevői két rivális bandához tartoznak, valójában mind barátok. „Mi is ugyanezt csináltuk a haverjaimmal, kölyökkoromban” – idézi a fotóst a Daily Mail.

A CBS Chicago helybeliektől megtudta, hogy előfordul ilyesmi a West Avenue környékén. „Jobb mint a fegyverek, bár gondolom ez is eléggé veszélyes” – mondta Bridget Williams. Chaquita Lane pedig így vélekedett: „engem nem zavar, csak néha, ha nem tudom miattuk elaltatni a gyerekeket. Úgy tűnik így játszanak manapság a fiatalok.”

A televíziós társaság megszólaltatta a rendőrséget is, ahonnan azt információt kapták, hogy mire egy bejelentés nyomán a helyszínre ért a járőr, már nem talált ott senki. Senki nem tett bejelentést sérülésről, és letartóztatás sem volt az ügyben.

Hír24