Ifjú Szivek: Felmondott Papp vagy kirúgták?

2007. augusztus 30. - 18:58 | Kultúra

Értesüléseink szerint Papp Sándor október 1-vel távozik az Ifjú Szivek éléről, ahol január elseje óta igazgató. A nemrégiben elbocsátott táncosokat állítólag visszaveszik.

A kulturális minisztériumban egyelőre csak azt az információt erősítették meg, hogy Papp távozik. Pontos, a táncegyüttes jövőjét illető információkkal délután fognak szolgálni. Papp Sándort mobiltelefonján próbáltuk elérni, de néhány csöngés után kinyomta a telefont. A táncosok egyelőre szintén nem kívánnak nyilatkozni, hivatalos értesülésük ugyanis nincs a helyzetről.

– Hallottam a hírt, hogy Papp Sándor olyan döntést hozott, hogy október 1-vel távozik a táncegyüttes éléről, és visszavonja a táncosok felmondását – mondta a Paraméternek Bíró Ágnes, az MKP kulturális alelnöke, aki nem kívánta kommentálni a hírt, mondván ezt a döntést Papp Sándor hozta meg.

A Paraméter azonban úgy tudja, hogy a minisztérium előbb kirúgta az igazgatót, majd Papp úgy döntött, inkább maga adja be felmondását. Holnap, a hivatalos álláspontokat követően informáljuk olvasóinkat a profi táncegyüttesben várható változásokról.

 

jaks