Szombaton SZMAZE-tehetségkutató Érsekújvárban

2008. július 18. - 14:22 | Kultúra
A rendezvényre ezúttal az érsekújvári Csemadok-házban 2008. július 19-én, azaz most szombaton 14:00 órai kezdettel kerül sor.

Az együttesek és a szólisták műsorát szakmai zsűri értékeli, ezalatt az előző fesztivál győztese, a dunaszerdahelyi Csak Van muzsikál. A zsűri ünnepélyes erdeményhirdetését követően egészen este 10 óráig a magyarországi Nils zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt.

A versenyző együttesek és szólisták: Bartal-Takács-Lukovics, The BeatHeads, Bertók László, Ideate Dream, Reflection, Rock-Stone, Saróka Liliána, SiCK.

A szakmai zsűri összetétele a következő: Márton Gergő igazgató (A38 hajó, Budapest); Bindics Gábor művelődésszervező és az MKKI programkoordinátora; Novák Árpád a budapesti Rock-Night project képviselője; Pogány János, a Nils (H) zenekar vezetője; Tornóczi Tibor, a Last Blues Band frontembere; Rózsár Vince, a VIZA Társulás ügyvezetője; "Ritchie", a Trrr... zenekar gitárosa, aki egyben a galántai Muzikant hangszerüzlet képviseletében érkezik és Szénási György (STV magyar adás).

A fesztivál ingyenes, a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak.