Natasha Bedingfield visszatáncolt, Kate Ryan jön helyette

2009. február 12. - 08:13 | Kultúra
Elmarad a szenzáció: mégsem lép fel a népszerű angol énekesnő, Natasha Bedingfield a garamszentkereszti (Žiar nad Hronom) művelődési központban. Egészségügyi okokra hivatkozva lemondta koncertjét; a szervezők azonban nem adják fel-már találtak is a helyére beugró előadót. Ajánló

Március 21-én a belga Kate Ryan rajongói örülhetnek - a dance-és popsztár érkezik ugyanis a kisvárosba. A francia örökzöldeket (Ella, Ella, Desenchantee, Voyage,Voyage) is feldolgozó énekesnő bulijára a Natasha Bedingfield-koncertre megváltott jegyek természetesen érvényben maradnak. Aki azonban mégsem szeretné látni, visszaválthatja jegyét. Akinek pedig netán még nem lenne jegye, innen rendelhet. Az első 500 darab 20 euróba, a többi már 30 euróba kerül.

A garamszentkereszti kultúrház felújítása – különös tekintettel az öltözőkre - megkezdődött. A művelődési központ ambíciózus dramaturgja azt állítja, pár éven belül nem megy majd ritkaságszámba a különféle európai előadók produkciója városukban.

A videón Kate Ryan látható, a 2006-os Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyen kivételesen élőben énekelt. A dal címe Je T’Adore (Imádlak).

emvé