Elmarad a Depeche Mode négy európai koncertje

2009. május 15. - 10:13 | Kultúra
A Depeche Mode elhalasztotta négy európai koncertjét, Dave Gahan egészségi problémái miatt. Gahan szóvivője azt nyilatkozta, hogy az énekes még mindig nincs olyan állapotban, hogy fellépjen. Dave Gahan, Martin Gore és Andrew Fletcher azonban június 22-én Pozsonyban színpadra áll ugyanis a szlovák főváros is a Tour of the Universe világkörüli turné egyik állomása.

A Depeche Mode frontemberénél kedden gyomornyálkahártya-gyulladást állapítottak meg az orvosok, miután rosszul lett Görögországban, emiatt nem lépett fel a zenekar aznap. Úgy volt, hogy pótolják az elmaradást, azonban ezt Gahan állapota nem tette lehetővé. Ily módon a tegnapi isztambuli koncertet sem tartották meg, a romániai (Bukarest, május 16.), a bulgáriai (Szófia, május 18.), a belgrádi (május 20.), a zágrábi (május 21.) fellépés is elmarad.

A Depeche Mode hivatalos honlapján a zenekar elnézést ért a rajongóktól, s emellett Dave-nek mihamarabbi jobbulást kívánnak. A rajongóknak, akik már megvették a jegyeket a koncertekre, nem kell aggódniuk, mert amint lehet, a zenekar pótolja a fellépéseket.

A Depeche Mode a megalakulása óta összesen 75 millió albumot adott el az egész világon. Legismertebbb slágereik a Personal Jesus, Can’t Get Enough, People Are People, Enjoy The Silence, I Feel You.

Áprilisban adták ki új stúdióalbumukat Sound Of The Universe címmmel.

SITA, -esz-


Címkék: Depeche Mode