Jótékonysági fesztivál Kismácsédon

2009. május 22. - 13:11 | Kultúra
Május 23-án, szombaton, délelőtt 10 órától látogatható a 2. Catwill Rockfest, mely teljes bevételét a Pozsonyi Nemzeti Onkológiai Intézet kapja. Ajánló

A kismácsédi rendezvény, melyre a belépő ára tetszőleges, másodszor kerül megrendezésre a Szent Margit téren. Idén is sokszínű műsort kínálnak a szervezők: lesznek kézműves foglalkozások, kovácsolás, kosárfonás, de hennafestés is.

A Catwill Rockfest elnevezés nem véletlen, hiszen több zenekar is ad koncertet 18 órától. Bemutatkozik a hardrockban utazó The Storms, érkezik az Insomnia Reborn, amely dallamos rockzenét játszik, majd a helyi Fuuha és a Žalman Brothers Band zenél. A jótékonysági akció húzónevének René Lacko számít, aki évek óta hordozza a "szlovák Jimi Hendrix"-bélyeget. Az esemény további fellépői: Maco Csonka and Dr. Schlosser Band, Patriot és az Electric Flash.

A főszervezők -  Gulyás László és Vaco Pál -, valamint a helyi polgármester, Hontvári Ferenc, is bíznak a jó időben, az emberek önzetlenségében és abban, hogy minél többen adakoznak majd az említett intézet számára.

emvé