Mégsem lép ki az Aerosmith-ből Steven Tyler

2009. november 13. - 13:55 | Kultúra

Steven Tyler egy New York-i koncerten bejelentette, hogy nem lép ki az Aerosmith-ből, csupán rémhír volt, hogy kilép a zenekarból.

Tyler a gitárossal, Joe Perryvel kiáltotta a mikrofonba, hogy marad, mert ő a „szivárvány a bandában”.

A pletykák az énekes kilépéséről akkor keltek szárnyra, mikor Steve egy magazinnak azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, hogy mitévő legyen, szerinte valami Steve Tyleresre van szükség, mégpedig az, hogy a saját zenekarán, a Brand of Tyleren dolgozzon.

Perry nem sokkal ezután még tett egy lapáttal a rémhírekre, mikor azt mondta a Las Vegas Sun amerikai lapnak, hogy az Abu Dhabi-i koncert után Steve Tyler ott hagyja az együttest.

Aerosmith

Az együttest Steven Tyler és Joe Perry alapította 1969-ben, egy Rolling Stones koncert után. A Toys In The Attic című album hozta meg nekik az áttörést, melyet 1975-ben adtak ki.

1978-ban a Night in the Ruts albumuk aranylemez lett. Perry és Withford kilépett a együttesből (helyükre Jimmy Crespo és Rick Dufay került), a tagok folyamatosan drog és alkohol problémákkal küszködtek ráadásul Tyler súlyos motorbalesetet szenvedett.

Az 1993-as Get A Grip albumuk 12 millió példányban fogyott világszerte, számos sikeres kislemezt tartalmaz, és két Grammy-díjat nyertek vele.

1991-ben a Rolling Stone magazin a világ legjobb hard rock együttesének járó díjjal tüntette ki. Pályájuk során 27 daluk került fel a Top 40-es listákra, és több mint 150 millió lemezt adtak el. 2001-ben kerültek be a Rock n' Roll Hírességek Csarnokába.

habostorta, wikipedia/-esz-

Címkék: Aerosmith, Steven Tyler