Idén is kiosztják a Radio_Head díjakat

2010. január 4. - 17:00 | Kultúra
A Rádio_FM alapította Radio_Head Awards díjátadó II. évfolyamához érkezett. Január 4-től, azaz mától a hallgatók több kategóriában is szavazhatnak kedvenceikre.

A kommersz zenei világtól távol eső előadókat és együtteseket pártoló rádió tavalyi díjkiosztója valódi eseményszámba ment, ám akkor csupán két kategóriában hirdettek győztest. Idén kibővítették a kategóriák számát és így 5 Radio_Head szobrocska kerül kiosztásra. Február 26-án, a Radio_Head Awards-gálán megtudjuk, ki / mely csapat az év újonca, melyik az év dala, melyik az év koncertzenekara és melyik az év albuma a kritikusok illetve a hallgatók szerint.

A szavazás menete dióhéjban a következő: az első fázis ma - január 4-én -  kezdődik, január 22-ig tart és kizárólag az interneten zajlik (egy IP-címről óránként legfeljebb 5 szavazat adható le). A szervezők a fent felsorolt kategóriákban jelölt tippeket várnak.  Minden kategóriában az 5 legtöbb szavazatot kapó újonc/dal/album/koncertzenekar hivatalosan is jelöltté válik. A második fázisban az egyes kategóriákba jutott 5 jelölt valamelyikére lehet szavazni egyrészt a rádió honlapján, másrészt sms-ben. Ez a szakasz január 25-től február 13-ig tart.

Részletek és a verseny további feltételei itt vagy itt találhatók. Szavazásra fel!

Mészáros Veroni

Címkék: album, díj, együttes, gála, lemez