Placido Domingo Budapesten Az Angyalok Erdejébe látogat

2010. december 19. - 09:22 | Kultúra
A világhírű tenor, Placido Domingo is ott lesz az Angyalok Erdejében vasárnap. Európa első jótékony karácsonyfa-kiállítása december 6-án nyitott és január 6-ig látogatható Budapesten az 56-osok terén.

Az Angyalok Erdeje január 6-ig ingyen látogatható helyszínen fellépett már Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard, de még szerepel itt Zséda, Palcsó Tomi, Mujahid Zoli és Tóth Vera is. Találkozhatnak majd a látogatók az Arcangelivel, az Oláh Dezső trióval, Pintácsi Vikivel, a No Commenttel, Zoltán Erikával és tanítványaival. Vasárnap pedig a világhírű tenor, Placido Domingo is ellátogat az rendezvényre.

A gyerekeknek is sok programot kínálnak: itt lesz Maya Manó, Misi Bohóc, a Bóbita Együttes, a Kolompos Együttes, Korhecz Imola és a Cimbora együttes, a Napraforgó meseszínház, Farkasházy Réka, és Állatsimogató is várja a kicsiket.

Az Angyalok Erdeje a szeretet ünnepére épülő kezdeményezés. Minden karácsonyfa egy-egy nemes ügyet képvisel. Minden fának lesz egy normál-díjas sms száma, amire a látogatók szavazhatnak. A legtöbb sms-t kapó ügy 5 millió forintos fődíjban részesül. A rendezvényen vállalkozások "fogadhatnak örökbe" karácsonyfákat, hogy így népszerűsítsenek, támogassanak egy-egy alapítványt, jótékony szervezetet, közösséget, kórházat, templomot, iskolát, személyt vagy családot.

FH/para