Jay Robinson a Hochspannung!-bulin

2011. január 18. - 13:37 | Kultúra
Ismét a pozsonyi vár alatti bunkerben, a Subclubban szervezik meg a Hochspannung!-partit január 21-én, pénteken. A fő fellépő szerepét a wales-i Jay Robinson tölti be. Ajánló

2011 első magas feszültségű buliján a fellépők átlagéletkora alacsony, ám a műsor garantáltan színvonalas lesz. Érkezik Jay Robinson, Wales egyik kimagasló producere, aki mindössze 23 éves és aki leginkább fidget house, electro house és dubstep stílusú számokat kever. Debütáló Whoop!Whoop! című EP-jével hamar berobbant; trackjeit olyan nagyágyúk játsszák, mint Moby, Etienne de Crecy vagy Herve. Számtalan válogatáslemezen is feltűnt, például az amerikai Trouble & Bass kiadó albumán, mely a sokatmondó Heavy Bass Champions of the World nevet viselte.

Magyarország is képviselteti magát az estén – a Slap in the Bass duót Gergely és Kristóf alkotja, akiknek jelent már meg EP-jük a német No Brainer -, azelőtt pedig a Holland Basserk kiadónál. 2010 októberében a Top Billin kiadónak készítették a Young Hunz c. sikeres anyagukat. Szettjeiket uk funky, electro house, dutch house és tropical bass jellemzi.

A Hochspannung-akciók elmaradhatatlan show-eleme a live act, amelyet januárban az utóbbi két évben megérdemelten rengeteget foglalkoztatott Pjoni és Ink Midget szállít. A pozsonyi suhancok teljesen új műsorral készülnek, melyben dominál majd az experimentális elektronika, sötét hip hop és dubstep.

A parti 22 órakor kezdődik, jegyeket a helyszínen lehet váltani – 23 óráig 6 euróért,  a később érkezők többet fizetnek.

emvé