Fejős Éva legújabb regénye 20% kedvezménnyel!

2011. március 25. - 15:47 | Kultúra
Március 28-án megjelenik a magyar szórakoztató irodalom egyik legsikeresebb írónőjének legújabb regénye, Dalma címmel. Fejős Éva könyve már megrendelhető az amikönyv.sk webáruházban, 20% kedvezménnyel!

Kattintson: Fejős Éva legújabb regénye megrendelhető az amikönyv.sk webáruházban!

Havasi Dalmát háromévesen hagyja el a boldogság. Ekkor határozza el, hogy többé egy szót sem szól a világhoz, boldoguljon az nélküle. Na persze az élet közbeszól, és nem engedi, hogy Dalma idő előtt kiszálljon. Így talál barátra a kiközösítettségben, így indul virtuális útra, hogy édesanyját megvédje egy nagyon is valóságos veszélytől (a szerelemtől), és így izguljuk végig mi, olvasók is Dalma kalandjait, felelevenítve saját gyermekkorunk elfeledett vagy éppen beváltott álmait.

Ugye emlékeznek kedvenc ifjúsági regényeikre? Fejős Éva hat sikerkönyvvel a háta mögött a Cuba Libréből megismert és megszeretett Havasi Dalma történetét írta meg, nem csak az ifjúsági irodalmat kedvelőknek! A Dalma egy különleges lány varázslatos világába enged bepillantást; az álmokba menekülő, a felnőttvilágot sokszor félreértő törékeny kislány, és a sorsfordító, érett gondolkodású már-már felnőtt nő érzékeny korszakhatárán, hol szívszorítóan fájdalmas, hol önfeledten szórakoztató, meglepő és vadonatúj hangon, az írónőtől megszokott szeretettel.

Fejős Éva és Dalma

„Miután megírtam a Cuba Librét, a regény egyik hősnőjétől, Havasi Dalmától nem tudtam „elszakadni”. Kíváncsi voltam, milyen lehetett a gyerekkora – ezért megírtam. Alighogy befejeztem a Cuba Librét, azonnal belevetettem magam ebbe a történetbe, és éjszakákon át ki sem szálltam belőle, addig, míg Dalma gyerekkora ki nem bontakozott a monitoron. Ajánlom ezt a könyvet minden felnőttnek, aki még emlékszik rá, milyen volt gyereknek lenni (azoknak is, akik már kezdik elfelejteni), illetve minden tininek, aki még az út elején jár...”

Rendhagyó módon néhány olvasó megjelenés előtt elolvashatta a kéziratot. Íme néhány őszinte olvasói kritika:

„Felidézte az én gyerekkoromat is, néha magamra ismertem a történetben, jó kis utazás volt ez az én múltamban is.”

Tirpák Tünde

„Teljesen más, mint az eddigi Fejős-regények, de nagyon jó történet: vicces és érzelmes.”

„Vajon hány hasonló sorsú gyereknek segíthet majd ez a kis regény? Hányan fognak magukra ismerni majd és könnyít-e valamit a kis életükön ez a történet?”

Illés Eszter

„Mint fejlődés- és gyermekpszichológust azonnal magával ragadott, az írás hűen tükrözi egy különleges lány érzelmi- és gondolati világát. Megható történet, őszinte, feltárja, hogy milyen félelmetes is gyerekszemmel a világ. Az olvasó legszívesebben megfogná Dalma kezét és megsimogatná az arcát, hogy megvigasztalja, és bizalmat adjon neki az emberek iránt. Tovább akarnám kísérni Dalmát az útján!”

Árvai Nóri

Fejős Éva Dalma című regényei mellett a szerző további könyvei is megrendelhetőek az amikönyv.sk webáruházban:

Cuba Libre

Hotel Bali

Eper reggelire - Hotel Bali 2. 

Csajok - A Vénuszlakók mindennapjai

Bangkok, tranzit

A mexikói - Mindig egy lépéssel előtted jár