Már csak két hét, és megjelenik Paulo Coelho legújabb könyve!

2011. március 28. - 19:55 | Kultúra
Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója - könyvei több mint 160 országban 68 nyelven jelentek meg, és több mint 100 millió példányban keltek el. Legújabb regénye április 11-én jelenik meg, Alef címmel.

"Születésünk pillanatától halálunk percéig életünk egy folyamatos utazás. A táj, az emberek és a vágyaink is változhatnak, miközben a vonat megállíthatatlanul halad tovább. Az élet maga a vonat, nem az állomás." - Paulo Coelho

2006-ban Paulo Coelho spirituális válságba került: úgy érezte egyedül van, és lelki fejlődése megakadt. Haköveti Mesterének tanácsát - menjen egy olyan helyre, "ahová a szíve vágyik" -, talán rátalál a megoldásra és az előre vezető útra.

Több országban megfordult, végül Oroszországban találta magát. Úgy döntött, ahatalmas, 9288 kilométeres távolságot vonaton teszi meg. Három ember kísérte útján: egy Tao mester, orosz kiadója és egy különleges török nő,Hilal... Útja az első állomástól kezdve spirituális kutatássá válik.

Avonaton Coelho és Hilal hamarosan felfedezik, hogy sorsuk egyszer régen, egy másik időben és térben már összefonódott. "Hilal zöld szemébetekintve" rátalál az "alef"-nek nevezett pontra, amelyben tér és idő egyesül. A vonaton Coelho ismét önmagára talált.

Legújabb regényében avilágszerte elismert szerző újra felfedezi az életet oly gyönyörűvé tevő csodákat és kincseket. Egy időn kívüli helyre követi a tökéletes szerelmet, és végigjárja a lélek útját.

Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója. Könyvei több mint 160 országban 72 nyelven jelentek meg, és 130 millió példányban keltek el. 2002 óta a Brazil Irodalmi Akadémia tagja. Számos rangos nemzetközi elismerésben részesült: a Világgazdasági Fórum Kristály-díjával és a Francia Nemzeti Becsületrend Lovagi címével is kitüntették. 2007 óta az Egyesült Nemzetek békenagykövete. A legtöbb nyelvre lefordított könyv szerzőjeként bekerült a Guinness-világrekorderek közé.

PAULO COELHO: ALEF - április 11-től kapható!

Paulo Coelho művei az amikönyv.sk webáruházban:

Brida

Az alkimista

Veronika meg akar halni

Tizenegy perc

A Piedra folyó partján ültem, és sírtam

A portobellói boszorkány

A Zahir

A győztes egyedül van

Az ördög és Prym kisasszony

A fény harcosának kézikönyve

Fernando Morais: A Mágus - Paulo Coelho élete

Paulo Coelho: Szerelem - Válogatott idézetek


(amikönyv.sk)