Multikulturális M Klub-est Galántán

2011. április 14. - 19:31 | Kultúra
Április 16-án, szombaton a galántai M klub szervezésében játszik Galántán a dunaszerdahelyi Moustache és a hidaskürti Trrr… Ajánló

Az alternatív zenei berkekben méltán ismert dunaszerdahelyi Moustache zenekar lép színpadra először a Spektrum szabadidőközpontban. Az öttagú együttes, mely lemezkiadás előtt áll, 2008 óta működik és eddig olyan helyeken szerepelt, mint például a trencséni Pohoda fesztivál, a csehországi Ladí Neladí TV-műsor, vagy a Voices Live-est. Egy óra garázspop produkcióra készülhetnek.


Ám az est ezzel még nem ér véget! A szerdahelyi formáció után a hidaskürti Trrr...zenekar lép színpadra. Repertoárjuk főleg hatvanas és hetvenes évekbeli blues és funky feldolgozásokból áll, és a hírek szerint a fiúk kirobbanó formában vannak.


A látogatók figyelmébe ajánlom továbbá T. Karaborsony (Borsányi Tibor) festményeinek kiállítását, ami szintén megtekinthető lesz a Spektrum szabadidőközpontban, ahol az egész kulturális esemény megrendezésre kerül. A koncertekkel és a kiállítással egy időben rövidfilmek vetítése is zajlik majd a Spektrum épületének egyik oldalsó szárnyában.



A beugró 2 euró, kapunyitás 19 órakor. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.



kobak