Új online alkalmazás a Broadway szerelmeseinek

2011. június 7. - 10:56 | Kultúra
Azonnali jegyvásárlás, aktuális színházi információk, sőt szállás- és étteremkínálat szerepel annak az online alkalmazásnak a repertoárjában, amelyet a Broadway League színházi szövetség bocsátott útjára a napokban.

Az ILoveNYTheater.com honlapon alapuló alkalmazást iPhone-, iPad- és iPod Touch-felhasználók számára tették hozzáférhetővé ingyenesen.

"Egyre könnyebbé és könnyebbé válik a színházba járók számára a legjobb jegyek megvásárlása az egyes előadásokra a lehető legjobb áron" - mondta el Charlotte St. Martin, a színházszövetség ügyvezető igazgatója.

A honlaphoz kapcsolódó alkalmazással a Broadway aktuális híreit és a következő hét teljes színházi programját is meg lehet tekinteni, emellett a szükséges Google-térképhez is hozzájuthat a felhasználó.

Az alkalmazásnak egyelőre nincs Android változata, de a szövetség tervbe vette, hogy az ILoveNYTheatre.com honlaphoz egy fejlettebb mobilos verzióval együtt azt is kifejlesztik.

A New York-i színházi világban már működnek hasonló alkalmazások. A színház szerelmesei előtt nem ismeretlen többek között az iBroadway, a BroadwayWorld.com és a TheatreMania.com sem. A 2009-2010-es szezonban az előadások jegyeinek kicsit több mint egyharmada online vásárlás útján talált gazdára. Ez az adat 363 százalékos emelkedést mutat a tíz évvel ezelőtti állapotokhoz képest.

mti/para

Címkék: Broadway, színház