Lemezhallgató partira invitál a Noisecut

2011. december 12. - 17:50 | Kultúra
December 15-én, csütörtökön jelenik meg a pozsonyi Noisecut zenekar legújabb, negyedik lemeze. Ajánló

A szlovákiai alternatív szcéna egyik legismertebb – és kedveltebb együttese tér vissza december közepén egy új lemezzel, melyet a szélesebb közönség először egy parti keretében hallhat. A Noisecut, mely a Slnko Records kiadóhoz tartozik, a Rádio_FM egyik sokat rotált előadója. Az előző, BLIIIZKO című albumuk az év albuma lett 2010-ben a rádió hallgatói szerint, a Mariena daluk pedig, ami egy Ján Boleslav Kladivo-feldolgozás, az év dala 2011-ben.



A Háj & Lov címre keresztelt negyedik Noisecut-album megjelenési partija a pozsonyi KC Dunajban lesz, és több szempontból is különleges lesz: lehet majd vásárolni új Noisecut-kitűzőket és pólókat, be lehet öltözni vadásznak, meg lehet venni az új albumot, továbbá extra sütik és gulyás várja a vendégeket.



A csalódás elkerülése végett azonban fontos leszögezni, hogy ez nem lemezbemutató koncert lesz, hanem lemezhallgató parti: vagyis aznap este lehet majd először meghallgatni az egész albumot – nyilvánosan. 20 órától Simon Ekhan (a Noisecut Japonec nevű tagjának DJ alteregója) melegíti be a közönséget, 21 órától hallható a Háj & Lov, majd körülbelül 22 órától a SIGNALL_FM műsorból is ismert drum’n’bass DJ, LIXX keveri a zenét. Belépő a helyszínen váltható.

Az illusztrációs videón az új, Jazda című dalukhoz készült klip látható, melyben egy szlovák rapper, Lyrik is közreműködött.


Mészáros Veroni