Az Intim Torna Illegál első pozsonyi támadása

2012. február 20. - 18:49 | Kultúra

Az Intim Torna Illegál, az egyik legnépszerűbb magyarországi koncertzenekar, február 22-én, szerdán, vélhetően meghódítja a pozsonyi KC Dunajba látogatókat. Előtte a királyhelmeci Semi Holsen játszik. Ajánló

Tudatos, magabiztos, megállíthatatlan örömzene árad az Intim Torna Illegál (ITI) tagjaiból, akik nem mások, mint Kiss Sándor (basszusgitár, vokál), Nádasdi János (ütőshangszerek), Gálos Ádám (dob, vokál) és Dorogi Péter (ének, gitár). 2010-ben alakultak meg, ezalatt a rövid idő alatt emberek ezreit sikerült az oldalukra állítaniuk, ami nem csoda, hiszen mottójukhoz híven zenéjükkel kívülről s belülről is megmozgatnak bárkit.

Megjelent egy nagylemezük, egy kislemezük és két videóklipjük; játszottak az összes fontos szomszédos fesztiválon ( Sziget, Efott, Volt stb.). Rádiókedvenc banda az ITI, amely dalszövegei magyar nyelven íródnak, ám némely számuk angolra fordításával külföldi karrier felé is kacsintgatnak. Hipnotizőr király című „himnuszuk” Fonogram Magyar Zenei Díjra volt jelölve. Pozsonyban első alkalommal tornáztatják meg a közönséget.

Előzenekarként a királyhelmeci Semi Holsen mutatkozik be, amely tagjai Nádasdi Péter (ének), Kóbori Dávid (dob), Szabó Ferdinánd (gitár, ének), Gabriel Oravec (basszusgitár) és Oliver Kobák (gitár). Az együttes a dallamos alternatív rock művelője, szerzeményeik angol és magyar nyelvűek.

A koncertek 20 órakor kezdődnek, jegyek a helyszínen válthatók.

emvé