Kultúrák találkozása - fotópályázat

2012. április 14. - 07:37 | Kultúra

Az ArtKorzó fotópályázatot hirdet „Kultúrák találkozása” címmel, az érsekújvári régió középiskolás diákjai számára. A címadó témáján belül elfogadunk bármilyen műfajú színes, vagy fekete-fehér fotót (portré, csendélet, tájkép).

A fotókat .jpg formátumban a következő címre lehet küldeni:

art@kulturkorzo.sk (a hosszabbik oldal maximális mérete 1024 pixel).

Egy pályázó legfeljebb 5 darab különböző fényképfelvételt küldhet be. Minden fotó file-neve a pályázó „CsaládneveKeresztneve” egybeírva, majd a kép rövid (1-2 szó) címe, például: FeketePeter_Talalkozas. A családnév előtt sem sorszám, sem előtag (id., ifj.) ne szerepeljen. Az e-mailben kérjük feltüntetni a pályázó adatait (név, osztály, iskola, elérhetőség).

Beküldési határidő: 2012. június 1. Azokat a pályázókat, akiknek a fotóit a zsűri kiválasztja, június 8-ig értesítjük, és ezután a megadott felbontásban újraküldik fotóikat.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött fotókat az ArtKorzó szabadon felhasználhatja és ezzel kapcsolatban szerzői díjra nem tarthat igényt. A legjobb fotók különleges díjazásban részesülnek és az érsekújvári Samba cukrászdában (a főtéri Kultúrház belső oldala) lesznek kiállítva.

A díjkiosztóval egybekötött kiállításmegnyitóra 2012. július 4-én kerül sor, a kiállítás szeptember 4-ig tekinthető majd meg.

Zsűri tagjai: Juhász R. József, Thor Tamás, Szalma Zsolt

Fotópályázat védnöke: Vallach László, a TA SR tudósítója és fotóriportere

Elérhetőség: Szalma Zsolt, tel.: 0905/954 426, e-mail: art@kulturkorzo.sk

Bővebb információ: www.facebook.com/ArtKorzo

(-)