Lengyel diplomatikus techno dj-k az NFG-ben

2012. október 10. - 12:17 | Kultúra

A magyar-lengyel dj barátság jegyében ismét Dunaszerdahelyen játszik a WAH WAH! és a PLUSplus dj páros. Ajánló

Október 12-én visszatér a Michal Krzyzanowski és Jacek Tokarski alkotta WAH WAH! dj duó az NFG klubba, akik szettje előtt a csallóközi PLUSplus játszik. A WAH WAH! 2010 óta tevékenykedik szerte Lengyelországban. Jacek és Michal leginkább a berlini, londoni és a párizsi klubélet által ihletett dj- k masszív techno és electro zenének a hívei. Számos ismert podcast és remix létrehozói, de saját zenét is szereznek. A tavalyi NFG-s parti után idén újra diplomatikus techno szettel készülnek.PLUSplus (Fotó: Luc X)

A PLUSplus tagjai, Kovács Ákos és Varga Ferenc “szállnak ringbe” előttük, akik már több éve járják Szlovákia és a környező országok klubjait, fesztiváljait. Deep house, techno, minimal és egyéb stílusok találhatók elektronikus zenei palettájukon, amiből egy nagyot merítenek péntek este is. Az RWD.fm-en minden hét csütörtökén élő műsorban láthatók és hallhatók; e heti vendégük természetesen a WAH WAH! lesz. A közvetítés 18 órakor kezdődik és követhető az interneten, illetve élőben is átélhető a dunaszerdahelyi Arthe caféban.

A pénteki NFG-beli parti 21 órakor kezdődik, jegyek a helyszínen kaphatók. A vizuális élményért ezremek És Kész, illetve Sebastian Rzepiel gondoskodnak. Aki pedig még többet szeletelne, szombaton vegye Pozsony felé az irányt: a négy srác a Radosť klubban pörget, az Ultrazvukk elnevezésű akción.

NFG

Címkék: NFG, PLUSplus, Wah Wah, party, techno