Stay Tuned-féle Halloween az NFG klubban

2013. október 30. - 15:39 | Kultúra

Hetedik állomásához érkezett a Stay Tuned partisorozat, amely ezúttal egy jelmezes Halloween bulira hív mindenkit a dunaszerdahelyi NFG klubba november 1-jén (péntek), ahol Dandy, Invoice és nichola.noa lesznek hallhatók. Ajánló

Stay Tuned-féle Halloween az NFG klubban

A Truesounds csapat alapítója Dandy, vagyis Szigeti Péter közel 20 éve tolja az elektronikus zenei ipart. Nemzetközileg és Magyarországon is egyaránt elismert dj, Magyarországon egyedülállóan már 11 éve a siófoki Flört klub rezidense. A magyarországi fesztiválok és partik állandó vendége, ázsiai és amerikai fellépései mellett visszatérő vendég az európai klubokban is. Dandy kifejezetten nem kategorizálható lemezlovas, fellépései során több zenei műfajban kalandozik a lazább deep house-tól a feszesebb ütemekig, de mindig megtalálja az összhangot a közönséggel.

A csapat másik ásza, Invoice, vagyis Sárdi Gergely karrierje is már közel 10 éves múltra tekint vissza. 2004-ben Dandyvel közösen alapították meg a ma 3 fős Truesounds csapatot, és azóta fellépett már a legfontosabb fesztiválokon és számos magyarországi klubban.

Dandy és Invoice szóló -, de közös produceri munkája is kiemelkedő, Peter Makto, illetve Gregory S néven jelennek meg trackjeik. Legutóbb a Cyclic Records gondozásában megjelent Pressure című track kapott pozitív nemzetközi visszhangot, hiszen az elektronikus zenei szcéna leghitelesebb weboldalának számító, Resident Advisor augusztusi TOP 50-es listáján egészen a 14. helyig jutott.

A két Truesounds-os vendég mellet a Londonban élő, és kizárólag a parti kedvéért hazalátogató nichola.noa felel majd az est felvezetéséért. Nichola.noa, azaz Varga Zoltán második NFG-s fellépésre készül, és az elmúlt időszakban elsősorban saját trackek készítésére összpontosít, amikből valószínűleg mi is hallhatunk párat pénteken. A vizuális élményről ezúttal is DTK, vagyis Derzsi Dávid gondoskodik.

A jelmezes Halloween-parti 21 órakor kezdődik, jegyek a helyszínen válthatók.

NFG

Címkék: NFG klub, halloween