Sacha Baron Cohen is játszik az Alice Csodaországban folytatásában

2014. január 22. - 14:09 | Kultúra

Sacha Baron Cohennek is szerepet kínáltak Tim Burton 2010-ben készült Alice Csodaországban című kasszasikerének folytatásában - közölték kedden hollywoodi filmes hírportálok.

Sacha Baron Cohen is játszik az Alice Csodaországban folytatásában

A Deadline.com szerint a színész már tárgyal is a Disney stúdióval a szerződéséről. A James Bobin rendezőre bízott folytatásban Cohen Mia Wasikowska és Johnny Depp oldalán jelenhet meg a filmvásznon. Az Alice Tükörországban (Through The Looking Glass) című produkció premierjét 2016. május 27-re tűzték ki Észak-Amerikában.

Cohen és Depp már játszott együtt 2007-ben a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya című filmben. A filmsztár legutóbb A nyomorultak című musicalben vállalt szerepet, két éve A diktátor című szatírában, korábban A leleményes Hugóban láthatták a nézők.

Tavaly novemberben bizarr díjkiosztós szerepléseinek listáját tovább gazdagította a BAFTA Los Angeles-i gáláján, amikor életműdíját megköszönve "véletlenül" lelökött egy tolószékes idős hölgyet a színpadról, a megrendezett jelenettel előbb sokkolva, majd megnevettetve a sztárokból álló közönséget.

Tim Burton háromdimenziós Alice Csodaországban című filmje több mint egymilliárd dolláros globális bevétellel zárta forgalmazását.

(MTI)

Címkék: Sacha Baron Cohen