Újra együtt a Jóbarátok színésznői

2014. augusztus 28. - 12:56 | Kultúra

Sohasem gondoltuk volna, hogy visszatérnek sorozatbeli lakásukba a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szériájának lányai. Pedig megtörtént! - olvasható a Hír24-en.

Újra együtt a Jóbarátok színésznői

Igaz csak a Jimmy Kimmel Live című showműsor keretein belül. A Jóbarátok jövő hónapban ünnepli 94-es indulásának huszadik évfordulóját, melynek tiszteletére Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow boldogan tértek vissza a manhattani albérletükbe. Minderről Jimmy Kimmel számolt be saját Twitter oldalán, aki egy képet osztott meg „Ez történik ma este” címmel.

Az esti show készítői igencsak kitettek magukért, hiszen a stúdióban tökéletesen építették fel az emblematikus lakás konyháját. Olyannyira élethű lett, hogy még Jennifer Aniston szava is elállt. Itt még nem ért véget a nosztalgia, ugyanis Jimmy Kimmel rávette Jennifer Aniston-t, hogy játszanak el egy jelenetet. Természetesen ebbe bele is ment a színésznő, de Rachel parókáját már nem volt hajlandó felvenni. Amikor a jelenlévők és a tévénézők azt hitték, hogy már nem lehet tovább fokozni a showt, akkor betoppant Courteney Cox, majd őt követte Lisa Kudrow, akik együtt istenítették Jimmy Kimmel-t, alias Ross-t.

Hiába volt poén az egész, jó volt újra együtt látni a híres hatos hölgy tagjait. Ha már Jóbarátok, akkor a New York-i emberek duplán örülhetnek, hiszen ha egy hónapra is, de kicsit ők is belecsöppenhetnek a Jóbarátok világába, ugyanis szeptember 17-én kinyit a Central Perk kávézó – ami október 18-án zár. A sorozat legnagyobb fanatikusai biztosan ellátogatnak az ikonikus helyre, ahol ha szerencséjük van, még a Jóbarátok egyik szereplőjével is összefuthatnak.

(Fotó: nocookie.net)

Bár rengetegen reménykedtek a sorozat újraindulásában, sajnos a készítők gyorsan leszögezték, hogy ez soha nem fog bekövetkezni, amit egy elég buta indokkal magyaráztak. Amúgy nem a Jimmy Kimmel Live-ban fordult elő először, hogy lemásolták a híres lakást, ugyanis nemrégiben brazil lány készítette el a kicsinyített mását.

Hír24